Featured
Saftig Päronkaka I Långpanna
Saftig Päronkaka I Långpanna. Underbart god och saftig morotskaka som görs i långpanna och toppas med en krämig glasyr. Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag.
![Päronkaka med mandelmassa och smultopp Recept Recept](https://i.pinimg.com/originals/6a/85/15/6a8515b2e0543867a6a93078cec8cafb.jpg)
Mjuka kakor 24 januari, 2013 comments: Sätt ugnen på 175 °c. Värm ugnen till 200 grader och smörj + bröa en långpanna.
Inte Det Som Kan Stå I Parentesen Efter.
Päron och kardemumma är en ljuvlig kombination. 3 ägg (stora) 4 dl strösocker; Här får vi inte nog av äpple men denna gång fick ett par st päron följa med.
Anna Kern Dela Fotot På Pinterest.
Lätt att baka, servera ljummen med en klick vaniljglass. Blanda ner övriga ingredienser och rör smeten jämn. Klä en plåt med kanter, ca 25 x 35 cm, med bakplåtspapper.
Grädda I Ca 25 Minuter.
Den är beräknad efter grundreceptet. Skala, kärna ur och skär päronen i tunna klyftor. Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om.
Vispa Ägg Och Socker Pösigt.
Fick massa äpplen och päron av grannen idag. Sätt ugnen på 200 grader. Det är omöjligt att bara äta en bit… så himla god!
Du Bakar Den Enkelt I Långpanna.
Vispa ägg och socker pösigt. Grädda kakan i smord och bröad liten långpanna i ca 15 minuter. Smörj en form, cirka 25x18 cm.
Comments
Post a Comment